Renata Križanić

magistra psihologije

Diplomirala je psihologiju na Filozofskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu. Diplomirala je predškolski odgoj na Učiteljskom fakultetu u Zagrebu te upisuje i četverogodišnju školu Transakcijske analize u području psihoterapije te u svom radu primjenjuje stečena znanja. Od 2007. osmišljava i provodi
edukacije i coachinge u području “mekih vještina” (komunikacijske vještine, motivacija i samomotivacija, upravljanje stresom, voditeljske vještine,  timski rad, upravljanje vremenom, upravljanje očekivanjima i delegiranje i dr.) te radi kao konzultantica u području upravljanja ljudskim resursima.
Surađivala je s nizom uglednih trenerskih kuća te samostalno s nizom malih, srednjih te velikih tvrtki. Ima iskustva u osmišljavanju i provođenju međunarodnih i domaćih projekata.

U razdoblju od 2006. do 2009. godine, radila je kao odgojiteljica i stručni psiholog u nekoliko dječjih vrtića. Od 2016. godine radi na razvoju programa Virtograd – program otkrivanja talenata i poticanja cjelovitog razvoja djece, te vodi projekte koji primjenjuju koncept Virtograd u različitim okruženjima (škole, vrtići, bolnice, igraonice i dr.). Provodi edukacije i mentorske radionice programa Virtograd za roditelje i stručnjake u odgojno obrazovnom području.

Renata predaje na programima