Razmišljate o prekvalifikaciji za Farmaceutskog tehničara?

Farmaceutski tehničari pomažu farmaceutskim djelatnicima u pripremi i distribuciji lijekova na recept u raznim zdravstvenim ustanovama, uključujući bolnice, ljekarne i slično. Njihova dužnost je unositi podatke o lijekovima,odnosno o pripravcima koji su prethodno napravljeni u  laboratoriju, brojanje, praćenje roka trajanja lijekova, upravljanje zalihama, mogu spojiti i miješati lijekove, organizirati i informirati farmaceute o nedostatku istih.

Za farmaceutskog tehničara je potrebno imati završeno srednjoškolsko obrazovanje, položeni ispit državne mature ili obranu završnog rada, nakon čega dobivate mogućnost za dodatno školovanje. U Hrvatskoj je velika potražnja za farmaceutskim tehničarima, zbog velikog broja ulaska inozemnih farmaceutskih kompanija. Isto tako se sve više otvaraju privatne ljekarne koje imaju otvorene natječaje za radna mjesta u prodaji lijekova.

Naravno, ukoliko nemate završeno obrazovanje za Farmaceutskog tehničara uvijek možete pristupiti procesu prekvalifikacije, položiti razlikovne ispite i steći željeno zanimanje. Zdravstveno učilište Medical vodeća je ustanova za edukaciju kadrova u zdravstvu. Polaznicima omogućava nastavu u popodnevnim satima, online pristup materijalima te svakodnevne konzultacije s predavačima. Više informacija o prekvalifikaciji možete pronaći OVDJE

Komunikacijske vještine su od iznimne važnosti jer zahtjeva svakodnevni rad sa pacijentima te farmaceutima koji s vama rade. Trebali bi razumjeti pisane informacije, razumjeti što vaši klijenti i suradnici kažu, te obratiti pozornost na detalje je neophodna jer pogreške mogu ugroziti ljudski život. Ono što poslodavac zahtjeva od vas tokom vašeg rada u ljekarni, odnosno u laboratoriju, su sposobnost za rad pod pritiskom u brzom radnom okruženju, strpljivost, s obzirom da je primjećivanje detalja veoma bitan faktor, dobar rad unutar tima, sposobnost za samostalan rad i fleksibilnost

Ukoliko smo vas zainteresirali za zanimanje Farmaceutski tehničar budite slobodni kontaktirati nas na 01/7899-701, medical@zdravstveno-uciliste.eu ili posjetite www.zdravstveno-uciliste.eu i saznajte sve detalje.

Rado ćemo odgovoriti na sva pitanja te vas upoznati s procesom prekvalifikacije!

Kontakt


Zdravstveno učilište Medical – Ustanova za obrazovanje odraslih
Tel: 01/7899701
Mail: medical@zdravstveno-uciliste.eu
Adresa: Draškovićeva 55, Zagreb
Adresa 2: Poljička cesta 26 A, Split
OIB: 06048527098

© Copyright - Zdravstveno Učilište Medical