Program prekvalifikacije

Fizioterapeutski tehničar

Fizikalna terapija nužna je za saniranje bolnih stanja kralježnice i ostalih zglobova, sportskih ozljeda i sindroma prenaprezanja, a često je nužna i kao postoperativna rehabilitacija. Drugim riječima, mogućnosti liječenja fizikalnom terapijom su široke.

Ako ste brižljiva osoba koja bi rado pomogla drugima, osobito bolesnim i ozlijeđenim osobama u povećanju pokretnosti, ublažavanju boli te sprečavanju i ublažavanju trajnih posljedica bolesti i ozljeda, zanimanje Fizioterapeutskog tehničara je za vas.

Novosti s programa

Video

Prednosti zanimanja

  • Zanimanje širokih mogućnosti (pedijatrija, gerijatrija, sportska medicina… )

  • Nema rada u noćnoj smjeni

  • Rad s modernim uređajima i pomagalima

  • Mogućnost rada u inozemstvu

Kako je biti polaznik Zdravstvenog učilišta Medical?

Osigurana praksa
Mreža partnera
Online pristup materijalima
Predavanja prilagođena odraslima
Verificirani program MZO-a

Što polaznici misle o programu

Zdravstveno učilište Medical ima vrhunski tim predavača koji će vam pomoći da uspješno završite program prekvalifikacije. Zaista se jako trude, svoje slobodno vrijeme koriste da pomognu polaznicima, otvoreni su za pitanja u bilo koje doba dana te imaju bogato znanje i iskustvo koje nesebično dijele. Za kraj, tijekom programa ćete steći i nova prijateljstva, što je po mom mišljenju veliki bonus ovog programa.

Denis JelenskiPolaznik generacije 2018./2019.

Upis u Program prekvalifikacije za fizioterapeutskog tehničara za mene je imao poseban značaj. Naime, zbog oboljenja, dugi sam period provela na fizikalnoj terapiji, odnosno rehabilitaciji. Pritom sam naučila kako prihvatiti određenu životnu situaciju i biti najbolja verzija sebe. Naučila sam kako pomoći sama sebi, a sada želim pomoći i drugima.

Nataša VnučecPolaznica generacije 2019./2020.

Znanja koja sam stekla na programu Fizioterapeutski tehničar uvelike doprinose studiranju na ZVU te su jako kvalitetna podloga za daljnje učenje i rad. 

Maja IvkovićPolaznica generacije 2019./2020.

„Kad štogod zaista želiš, onda se i Svijet uroti da to i dobiješ.“ Mene je medicina čitav život zanimala. Upravo zbog  prekvalifikacije  u Zdravstvenom učilištu Medical sad se mogu dalje profesionalno razvijati u medicinskoj struci u zanimanju fizioterapeutskog tehničara.

Matea Hotujac DrevenPolaznica generacije 2020./2021.

Nastava se redovno održavala velikim trudom stručnog osoblja i profesora u izazovnim uvjetima pandemije. Materijali za rad i učenje su uvijek bili dostupni kao i konzultacije s profesorima i kontakt s osobljem za održavanje nastave.

Bruno BerntPolaznik generacije 2020./2021.

Predavanja su bila kvalitetna i zanimljiva, a predavači izvrsni, dragi, susretljivi. Školovanje ću pamtiti po odličnoj i nezaboravnoj atmosferi, stečenim znanjima fizioterapeutske struke i, naravno, nezaboravnim predavačima zbog kojih bih ponovno upisala Zdravstveno učilište Medical.

Valentina DeletisPolaznica generacije 2018./2019.

Nakon završetka školovanja sam relativno brzo našla mjesto za odradu pripravničkog staža. Uloga fizioterapeutskog tehničara mi se sviđa, lijepo je moći pomoći nekome u smanjenju boli i rehabilitaciji, posao je kreativan i zahtjeva cjeloživotnu edukaciju što pozdravljam jer dok smo živi, učimo i razvijamo se.

Ena ŠkiljićPolaznica generacije 2020./2021.

Kako postati polaznik Zdravstvenog učilišta Medical?

Dovoljno je da imaš ranije završenu srednju školu, smjer nije bitan. Trebaš nam dostaviti sljedeće dokumente:

  • svjedodžbe svakog razreda ranije završene škole

  • završna svjedodžba

  • liječnička potvrda medicine rada

  • domovnica i rodni list

  • osobna iskaznica

Saznaj ispite razlike

Sigurno te zanima koje predmete moraš polagati a koje ti možemo priznati?

Programi prekvalifikacija sastoje se od općeobrazovnih predmeta (Matematika, Povijest, Zemljopis…) i stručnih predmeta (Anatomija i fiziologija, Osnove zdravstvene njege, Kineziterapija, Fizikalna terapija…)

Kako bismo ti olakšali proces prekvalifikacije priznat ćemo ti sve predmete koje si položio u ranije završenoj školi ili na fakultetu, a koji se poklapaju s nastavnim planom i programom za zanimanje Fizioterapeutski tehničar. Ako te zanima detaljan popis predmeta predlažemo da nam pošalješ kopije svjedodžbi a mi ćemo ti bez obaveze za upis napraviti razlikovnu knjigu!

Kako? Klikni na gumb u nastavku, popuni jednostavnu formu i naši savjetnici će te kontaktirati sa svim detaljima 🙂

Program prekvalifikacije traje 18-20 mjeseci, a vježbe realiziramo u suradnji s partnerima.

Kontaktiraj nas

Pozivamo te da dođeš na kavu u referadu! Ako ne stigneš, nazovi naše savjetnike ili jednostavno ispuni kontakt formu. Rado ćemo ti pojasniti proces prekvalifikacije i pomoći ti u odabiru programa!

Zagreb: 01/7899-701

Split: 021/214-705