Program prekvalifikacije

Farmaceutski tehničar

Ljekarne, biljne ljekarne, laboratoriji za proizvodnju lijekova za humanu ili veterinarsku uporabu te laboratoriji za proizvodnju kozmetike, moguća su radna mjesta Farmaceutskog tehničara.

Iako se posao Farmaceutskog tehničara razlikuje od posla Farmaceuta, oboje rade s farmaceutskim sirovinama, u pripremi i proizvodnji gotovih farmaceutskih proizvoda. Kroz detaljni program usvojit ćete cijelu lepezu novih vještina. Naučit ćete više o umjetnim i prirodnim ljekovitim sredstvima, higijenskim sredstvima i kozmetičkim preparatima te sanitetskim materijala, zatim dobiti vještine u različitim analitičkim postupcima i naučiti voditi administrativno poslovanje za potrebe ljekarne.

Novosti s programa

Video

Prednosti zanimanja

  • Rad u zatvorenom prostoru i sterilnim uvjetima

  • Mogućnost daljnjeg obrazovanja na fakultetu

  • Poticajna primanja

  • Zanimanje s vrlo visokom stopom zaposlenja

Kako je biti polaznik Zdravstvenog učilišta Medical?

Osigurana praksa
Mreža partnera
Online pristup materijalima
Predavanja prilagođena odraslima
Verificirani program MZO-a

Što polaznici misle o programu

Program je stvarno opravdao moja očekivanja, znanja koja sam stekla tijekom prekvalifikacije sada mogu primijeniti u svakodnevnom radu. Iako je ispred mene još puno rada i učenja, mislim da sam u Medicalu dobila jako dobre temelje.

Dunja KrižekPolaznik na generaciji 2021/2022

Staž sam pronašla na stranici Moj posao. Pratila sam konstantno oglase i uspjela sam. Dani u ljekarni su mi dosta aktivni te svakodnevno učim. Volim pomagati ljudima i raduje me komunikacija s pacijentima i konstruktivno usmjeravanje u odabiru preparata koje traže od mene.

Petra FaracPolaznik na generaciji 2020/2021

Kada sam donijela odluku o upisu na program prekvalifikacije, naišla sam na različite reakcije, od čuđenja pa sve do pohvala i divljenja. I sama ponekad ne mogu vjerovati da sam se zaista usudila krenuti tim putem i promijeniti svoj život.

Irena MajstorovićPolaznik na generaciji 2018/2019

Program prekvalifikacije za Farmaceutskog tehničara na Zdravstvenom učilištu Medical nudi sve što je potrebno za rad u toj struci. Spoj teoretskog i praktičnog znanja je dobitna kombinacija za daljnji uspjeh. To potvrđuju i moji rezultati na prijemnom ispitu gdje sam dobila priliku za rad u najvećem lancu ljekarni u Zagrebu.

Matea PušacPolaznik na generaciji 2019/2020

Svima onima koji razmišljaju o upisu programa prekvalifikacije bih poručila: ako želite postati farmaceutski tehničar, možda će u početku biti teško, ali sav trud se na kraju isplati. Predavači su divni i uvijek spremni pomoći.

Katarina ČavlinaPolaznik na generaciji 2018/2019

Moja su očekivanja potpuno opravdana. Učilište mi je uz moj vlastiti angažman i trud omogućilo da program završim u zaista kratkom roku, razliku predmeta položio sam kroz dvadeset mjeseci tako da sam na staž krenuo već nakon godinu i pol dana od samog upisa.

Darko TrgovčevićPolaznik na generaciji 2020/2021

Svima onima koji razmišljaju o upisu programa prekvalifikacije bih poručila: ako želite postati farmaceutski tehničar, možda će u početku biti teško, ali sav trud se na kraju isplati. Predavači su divni i uvijek spremni pomoći. 

Vježbe su bile odlične, laboratorij potpuno opremljen i mentor koji nam je stvarno pokazao sve. Profesor je očito zaljubljen u kemiju i bio je užitak pratiti vježbe kad Vam netko tako srčano i detaljno pokaže sve što Vas zanima. Radujem se ponovnom odlasku u laboratorij

Prekvalifikacija na Zdravstvenom učilištu Medical mi je bilo jedno od najboljih iskustava u životu!

Tea Humić

Kako postati polaznik Zdravstvenog učilišta Medical?

Dovoljno je da imaš ranije završenu srednju školu, smjer nije bitan. Trebaš nam dostaviti sljedeće dokumente:

  • svjedodžbe svakog razreda ranije završene škole

  • završna svjedodžba

  • liječnička potvrda medicine rada

  • domovnica i rodni list

  • osobna iskaznica

Saznaj ispite razlike

Sigurno te zanima koje predmete moraš polagati a koje ti možemo priznati?

Programi prekvalifikacija sastoje se od općeobrazovnih predmeta (Matematika, Povijest, Zemljopis…) i stručnih predmeta (Uvod u laboratorijski rad, Anatomija i fiziologija, Biokemija…)

Kako bismo ti olakšali proces prekvalifikacije priznat ćemo ti sve predmete koje si položio u ranije završenoj školi ili na fakultetu, a koji se poklapaju s nastavnim planom i programom za zanimanje Farmaceutski tehničar. Ako te zanima detaljan popis predmeta predlažemo da nam pošalješ kopije svjedodžbi a mi ćemo ti bez obaveze za upis napraviti razlikovnu knjigu!

Kako? Klikni na gumb u nastavku, popuni jednostavnu formu i naši savjetnici će te kontaktirati sa svim detaljima 🙂

Program prekvalifikacije traje 18-20 mjeseci, a vježbe realiziramo u suradnji s partnerima.

Kontaktiraj nas

Pozivamo te da dođeš na kavu u referadu! Ako ne stigneš, nazovi naše savjetnike ili jednostavno ispuni kontakt formu. Rado ćemo ti pojasniti proces prekvalifikacije i pomoći ti u odabiru programa!

Zagreb: 01/7899-701

Split: 021/214-705