Potpisan je Ugovor o suradnji s BIOCentrom na provođenju vježbi za program Farmaceutski tehničar

BIOCentar je mjesto poticanja i ostvarivanja uspješne suradnje između znanstvenih istraživanja i gospodarstva te tehnologijske infrastrukture i novih biotehnoloških tvrtki u procesu razvoja novih proizvoda.

Vrijedan sporazum, krajem 2018. godine potpisalo je Zdravstveno učilište Medical s BIOCentrom, s ciljem da se polaznicima na programu prekvalifikacije za zanimanje Farmaceutski tehničar pruži mogućnost stjecanja praktičnih vještina od najiskusnijih. Ovakvim oblikom suradnje polaznici će uz vrhunske stručnjake savladati i usavršiti vještine koje će im biti prijeko potrebne za poslove farmaceutskih tehničara.

Ljekarne, biljne ljekarne, drogerije, laboratoriji za proizvodnju lijekova za humanu ili veterinarsku uporabu te laboratoriji za proizvodnju kozmetike, moguća su radna mjesta Farmaceutskog tehničara.

Na taj način polaznici u realnom okruženju i uz vrhunske stručnjake mogu svladavati i usavršavati vještine koje će im biti iznimno potrebne za obavljanje poslova koje obuhvaća njihovo buduće zanimanje farmaceutski tehničar.
Vrijednost obavljanja vježbi u suradnji s BIOCentrom vrlo je velika za sve uključene u obrazovni proces.

Zdravstveno učilište Medical vodeća je ustanova za edukaciju kadrova u zdravstvu. Polaznicima omogućava nastavu u popodnevnim satima, online pristup materijalima te svakodnevne konzultacije s predavačima.

Više informacija o prekvalifikaciji možete pronaći OVDJE.

Kontakt


Zdravstveno učilište Medical
Ustanova za obrazovanje odraslih
OIB: 06048527098
Mail: medical@zdravstveno-uciliste.eu

Adresa ZAGREB: Draškovićeva 55, Zagreb
Tel ZAGREB: 01/7899-701

Adresa SPLIT: Poljička cesta 26 A, Split
Tel SPLIT: 021/214-705

© Copyright - Zdravstveno Učilište Medical