Poliklinika Šlaj – Anić

Poliklinika Šlaj – Anić djeluje još od davne 1984. godine te se od tada stalno razvija i proširuje svoj obim djelatnosti.

Smještena je u centru Zagreba, u blizini Kvaternikovog trga, u Štoosovoj 26 te se proteže na gotovo 1000m2. Poliklinika je ustanova u kojoj se u vrhunski uređenom i opremljenom te ergonomski oblikovanom prostoru primjenjuju najnovije terapijske metode i tehnologije iz područja dentalne medicine i dermatologije.

Danas Poliklinika Šlaj-Anić osim potpune usluge dentalne medicine pruža i usluge digitalnog dentalnog rendgena te zubotehničkog laboratorija, a najnovija djelatnost u sklopu poliklinike je i dermatovenerologija.

Unutar poliklinike djeluju najbolji stručnjaci iz različitih područja, vodeći sveučilišni profesori i docenti s domaćom i međunarodnom reputacijom u nastavi, poslijediplomskoj i stručnoj edukaciji, znanstvenom i kliničkom radu.

Djelatnici Poliklinike se kontinuirano educiraju, ali još češće educiraju kolege u zemlji i inozemstvu. Članovi su prestižnih međunarodnih udruga i pozvani predavači na kongresima, urednici ili autori knjiga i udžbenika, članovi uređivačkih odbora svjetskih i domaćih stručnih i znanstvenih časopisa.

Pogledaj programe koji bi te mogli zanimati