Iskoristite priliku i izgradite karijeru u zdravstvu

Zdravstveno učilište Medical mjesto je za sve koji žele unaprijediti svoje vještine u području zdravstva te steći nova znanja i iskustva. U sklopu Katedre medicinske grupe predmeta za obrazovanje odraslih i strukovno obrazovanje provodi se naobrazba za srednje stručne spreme u zanimanjima koja su posebno atraktivna na tržištu rada: dentalni asistent, farmaceutski tehničar i fizioterapeutski tehničar

Jeste li znali da prema zadnjem Statističkom-analitičkom izvješću za potrebe profesionalnog usmjeravanja te potrebe tržišta rada u Republici Hrvatskoj, farmaceutski tehničar predstavlja se kao zanimanje s velikom vjerojatnošću zapošljavanja. Kako navode u Hrvatskom zavodu za zapošljavanje (2017), farmaceutski tehničari u prosjeku čekaju na radno mjesto do 4 mjeseca. Farmaceutski tehničari uz fizioterapeutske tehničare spadaju u zanimanja s malim udjelom zapošljavanja na neodređeno vrijeme. U konačnici radi se o zanimanju koje pruža puno mogućnosti za daljnje usavršavanje u struci, što je jako važno za buduće održavanje radnog mjesta te razvoj karijere.

Izvor: Hrvatski zavod za zapošljavanje, više info OVDJE

Od programa osposobljavanja nude osposobljavanje za masera, njegovatelja za starije i nemoćne osobe, gerontodomaćina, asistenta u nastavi za rad s učenicima s teškoćama te voditelja wellness centra. S Medicalom osigurajte sebi karijeru i sigurniju budućnost.

Kontakt


Zdravstveno učilište Medical
Ustanova za obrazovanje odraslih
OIB: 06048527098
Mail: medical@zdravstveno-uciliste.eu

Adresa ZAGREB: Draškovićeva 55, Zagreb
Tel ZAGREB: 01/7899-701

Adresa SPLIT: Poljička cesta 26 A, Split
Tel SPLIT: 021/214-705

© Copyright - Zdravstveno Učilište Medical