Želite upisati edukaciju koja će vam pružiti super posao?

Ako ste nezaposleni ili niste zadovoljni trenutačnim poslom koji radite – ovo je tekst za Vas. Ako želite ostvariti karijeru u zdravstvu na pravom ste mjestu, dovoljne su vam točno 3 minute da pročitate tekst do kraja i 1 minuta da se prijavite na besplatno predavanje 🙂

Jeste li znali da je zdravstveni turizam jedna od najbrže rastućih turističkih grana u svijetu s godišnjim rastom do čak 20 %? U Hrvatskoj je zanimanje dentalni asistent na prvom mjestu po traženosti, a u EU je prema posljednjim istraživanjima ono među prvih pet najtraženijih zanimanja budućnosti.
U Hrvatskoj imamo preko 4.500 doktora dentalne medicine i ukupno 1000 dentalnih asistenata. Nećemo vas gnjaviti računanjem ali možemo se složiti da je potražnja za Dentalnim asistentima jako velika… ne bilo kakvim dentalnim asistentima = kvalitetnim dentalnim asistentima!

Kako bi smo vas što bolje upoznali sa zanimanjem Dentalni asistent organiziramo besplatno predavanje na kojem ćemo vas približiti procesu prekvalifikacije i upoznati vas sa sljedećim detaljima:

1. Uvjeti zapošljavanja dentalnih asistenata
2. Vještine i kompetencije koje očekuje vaš budući poslodavac
3. Mreža partnera Zdravstvenog učilišta Medical (ordinacije, poliklinike..)
4. Kako izgleda proces prekvalifikacije (trajanje,predavanja,materijali..)
5. Međusobno upozavanje

S kim će te se družiti na predavanju?


Na predavanju će biti vaša buduća profesorica Maja Krpan koja je svoju karijeru započela upravo kao dentalni asistent iako je studirala pravo. Ne postoji bolja osoba koja će vam bolje pojasniti važnost ulaganja u obrazovanje i razumijevanje doktora stomatologije i dentalnog asistenta. Zašto? Zato što je Maja nakon 10 godina rada kao dentalni asistent odlučila upisati stomatološki fakultet i sada radi kao stomatolog 🙂 Zamislite s kojim žarom će zanje prenositi vama!

Tko će još biti?

Doći će nam draga profesorica i viša medicinska sestra Anamarija Bajt. Osim što sa zadovoljstvom predaje važne stručne predmete Anamarija je naš najbolji primjer da se ulaganje u obrazovanje isplati. Zašto? Pa Anamarija upravo studira molekularne bioznanosti na doktorskom studiju 🙂

Tko će još biti?
Pozvali smo našu dragu polaznicu Jasnu Bojić…pretpostavljamo da se pitate tko je Jasna? Jasna je pravi primjer kako se donose životne odluke i kako se pravi zaokret u karijeri… majka troje djece..zaposlena u administraciji. Uspješno dolazi na predavanja i odlazi na praksu gdje dodatno brusi vještine. Upravo Jasna će vam pojasniti da je moguće uskladiti poslovne i private obveze te uspješno jurišati prema zanimanju Dentalnog asistenta.
Zašto? Zato što je odabrala vodeću ustanovu za prekvalifikaciju u zdravstvu!
Naravno, bit će tu i drugi potencijalni polaznici koji se zanimaju za proces prekvalifikacije poput Vas, prosljedite link prijateljima i zajedno dođite na predavanje.

Kada? 02.07.2019. od 17:30 do 19:00
Gdje? U Branimirovoj 25, točnu lokaciju možete pronaći OVDJE

Ako smo Vas zaniteresirali slobodno se prijavite na neformalno druženje OVDJE …ne zaboravite poslati link prijateljima.
Ps. Broj mjesta je ograničen a svima ćemo poslati potvrdu o zaprimljenoj prijavu!

Vidimo se!

Kontakt


Zdravstveno učilište Medical – Ustanova za obrazovanje odraslih
Tel: 01/7899701
Mail: medical@zdravstveno-uciliste.eu
Adresa: Draškovićeva 55, Zagreb
Adresa 2: Poljička cesta 26 A, Split
OIB: 06048527098

© Copyright - Zdravstveno Učilište Medical