Želite upisati edukaciju koja će vam pružiti super posao?

Moderan način života uz razvoj tehnologije donijeli su nam bezbroj prednosti ali i mnogo nuspojava – jedna od njih je sjedilački način života uz manjak tjelesne aktivnosti koji je kreirao mnoge zdravstvene probleme.

Fizikalna terapija neophodna je za saniranje bolnih stanja kralježnice i ostalih zglobova, sportskih ozljeda i sindroma prenaprezanja, a često je nužna i kao postoperativna rehabilitacija. Drugim riječima, mogućnosti liječenja fizikalnom terapijom su široke.

Ako ste brižljiva osoba koja bi rado pomogla drugima u povećanju pokretnosti, ublažavanju boli te sprečavanju i ublažavanju trajnih posljedica bolesti i ozljeda, zanimanje Fizioterapeutskog tehničara je za vas.

Iskoristite jedinstvenu priliku i prijavite se na druženje koje organiziramo 27.06. kako bi smo vam pojasnili proces prekvalifikacije i upoznali vas s načinom odrađivanja vježbi i prakse.


Ukoliko se prijavite na predavanje, osim procesa prekvalifikacije upoznati ćemo vas sa sljedećim detaljima:

1. Uvjeti zapošljavanja fizioterapeutskih tehničara
2. Vještine i kompetencije koje očekuje vaš budući poslodavac
3. Mreža partnera Zdravstvenog učilišta Medical (poliklinike, ustanove za rehabilitiaciju..)
4. Kako izgleda proces prekvalifikacije (trajanje,predavanja,materijali..)
5. Međusobno upozavanje

S kim će te se družiti na predavanju?


Doći će nam draga profesorica i viša medicinska sestra Anamarija Bajt. Osim što sa zadovoljstvom predaje važne stručne predmete Anamarija je naš najbolji primjer da se ulaganje u obrazovanje isplati. Zašto? Pa Anamarija upravo studira molekularne bioznanosti na doktorskom studiju!

Tko će još biti?

Kako bi smo vas što bolje upoznali s procesom prekvalifikacije pozvali smo i neke od polaznika koji će vam iz prve ruke dati odgovore na pitanja kako organiziramo predavanja, kako izgledaju vježbe i na koji način uspješno posložiti private/poslovne obveze sa predavanjima i polaganjem ispita. Družiti ćemo se s kolegicom Anicom Karpišek građevinarkom s 15 godina staža u struci, dizajnerica nakita i stakla. Što ju je privuklo da upiše program prekvalifikacije za fizioterapeutskog tehničara i zašto kaže da nije ni najmanje požalila. O učenju, izazovima, praksi, motivaciji i budućim planovima Anica će vam reći više na radionici.

Naravno, bit će tu i drugi potencijalni polaznici koji se zanimaju za proces prekvalifikacije za Fizioterpautskog tehničara, prosljedite link prijateljima i zajedno dođite na predavanje 

Kada? 27.06.2019. od 17:30 do 19:00
Gdje? U Branimirovoj 25, točnu lokaciju možete pronaći OVDJE

Ako smo Vas zaniteresirali slobodno se prijavite na neformalno druženje OVDJE …ne zaboravite poslati link prijateljima.

Ps. Broj mjesta je ograničen a svima ćemo poslati potvrdu o zaprimljenoj prijavu!
Vidimo se!

Kontakt


Zdravstveno učilište Medical
Ustanova za obrazovanje odraslih
OIB: 06048527098
Mail: medical@zdravstveno-uciliste.eu

Adresa ZAGREB: Draškovićeva 55, Zagreb
Tel ZAGREB: 01/7899-701

Adresa SPLIT: Poljička cesta 26 A, Split
Tel SPLIT: 021/214-705

© Copyright - Zdravstveno Učilište Medical