Moderan način života uz razvoj tehnologije donijeli su nam bezbroj prednosti ali i mnogo nuspojava – jedna od njih je sjedilački način života uz manjak tjelesne aktivnosti koji je kreirao mnoge zdravstvene probleme (npr pretilost, kardiovaskularne bolesti, dijabetes tipa 2 i sl.)
Cjelodnevno sjedenje kao i manjak aktivnosti uzrokuje cijeli niz problema, naravno odgovor na to možemo pronaći u ciljanoj tjelesnoj aktivnosti, zdravom načinu života i naravno pomoći koju možemo dobiti od educiranih stručnjaka.


Fizikalna terapija neophodna je za saniranje bolnih stanja kralježnice i ostalih zglobova, sportskih ozljeda i sindroma prenaprezanja, a često je nužna i kao postoperativna rehabilitacija.

Drugim riječima, mogućnosti liječenja fizikalnom terapijom su široke.
Ako ste brižljiva osoba koja bi rado pomogla drugima u povećanju pokretnosti, ublažavanju boli te sprečavanju i ublažavanju trajnih posljedica bolesti i ozljeda, zanimanje Fizioterapeutskog tehničara je za Vas.

Iskoristite priliku i prijavite se na neformalno druženje koje organiziramo 25.06.2020. kako bi smo Vam pojasnili proces prekvalifikacije i upoznali Vas sa zanimanjem Fizioterapeutski tehničar.

Osim toga upoznat ćemo vas sa uvjetima zapošljavanja fizioterapeutskih tehničara kao i vještinama i kompetencijama koje očekuje Vaš budući poslodavac. Naravno, proći ćemo i mogućnosti daljnjeg školovanja i usavršavanja. Možda je prijava na ovo predavanje potez kojim ćete napraviti zaokret u Vašoj karijeri!

S kim će te se družiti na predavanju?
Osim djelatnika referade koji će vas informirati o cijelom procesu prekvalifikacije s Vama će biti predavač Šime Šunjerga, magistar kineziologije, te trener s prvoligaškim iskustvom koji u svojoj sportskoj karijeri kao kondicijski trener surađuje sa mnogim klubovima, vrhunskim sportašima i reprezentativcima.

Kada? 25.06.2020. od 17:30 h do 19:00 h
Gdje? U Poljičkoj cesti 26A (prostorije učilišta Jantar) točnu lokaciju možete pronaći OVDJE

Ako smo Vas zainteresirali slobodno se prijavite na neformalno druženje OVDJE …ne zaboravite poslati link prijateljima.
Ps. Broj mjesta je ograničen a svima ćemo poslati potvrdu o zaprimljenoj prijavu!
Vidimo se!