Pozivamo vas na druženje 15.06.2020.

Moderan način života uz razvoj tehnologije donijeli su nam bezbroj prednosti ali i mnogo nuspojava – jedna od njih je sjedilački način života uz manjak tjelesne aktivnosti koji je kreirao mnoge zdravstvene probleme. Koja je uloga fizioterapeutskog tehničara? Fizioteraputski tehničar primjenjuje primjerene fizioterapijske postupke u kući bolesnika
ili onesposobljene osobe.

Fizikalna terapija neophodna je za saniranje bolnih stanja kralježnice i ostalih zglobova, sportskih ozljeda i sindroma prenaprezanja, a često je nužna i kao postoperativna rehabilitacija. Drugim riječima, mogućnosti liječenja fizikalnom terapijom su široke.

Ako ste brižljiva osoba koja bi rado pomogla drugima u povećanju pokretnosti, ublažavanju boli te sprečavanju i ublažavanju trajnih posljedica bolesti i ozljeda, zanimanje Fizioterapeutskog tehničara je za vas.

Prijavite se na druženje koje organiziramo u prostorijama Zdravstvenog učilišta Medical 15.06.2020. kako bi smo vam pojasnili proces prekvalifikacije i upoznali vas s načinom odrađivanja vježbi i prakse.


Ukoliko se prijavite na predavanje, osim procesa prekvalifikacije upoznati ćemo vas sa sljedećim detaljima:

1. Uvjeti zapošljavanja fizioterapeutskih tehničara
2. Vještine i kompetencije koje očekuje vaš budući poslodavac
3. Mreža partnera Zdravstvenog učilišta Medical (poliklinike, ustanove za rehabilitiaciju..)
4. Kako izgleda proces prekvalifikacije (trajanje,predavanja,materijali..)
5. Međusobno upozavanje

S kim će te se družiti na predavanju?


Doći će nam draga profesorica i viša medicinska sestra Anamarija Bajt. Osim što sa zadovoljstvom predaje važne stručne predmete Anamarija je naš najbolji primjer da se ulaganje u obrazovanje isplati. Zašto? Pa Anamarija upravo studira molekularne bioznanosti na doktorskom studiju!

Naravno, bit će tu i drugi potencijalni polaznici koji se zanimaju za proces prekvalifikacije za Fizioterpautskog tehničara, prosljedite link prijateljima i zajedno dođite na predavanje !

Kada? 15.06.2020. od 17:30 do 18:30
Gdje? U Branimirovoj 25, točnu lokaciju možete pronaći OVDJE

Ako smo Vas zainteresirali slobodno se prijavite na neformalno druženje OVDJE …ne zaboravite poslati link prijateljima.

Ps. Broj mjesta je ograničen a svima ćemo poslati potvrdu o zaprimljenoj prijavu!
Vidimo se!