Zoran Malin

maser

Zoran Malin svoju poslovnu karijeru započeo u HEP-u, MUP-u, te SIEMENSU, gdje je u tako velikim korporacijama kao voditelj službe/projekta stekao mnoga potrebna iskustva za kvalitetan odnos sa zaposlenicima i klijentima, te na takav način i pristup postizao izuzetne poslovne rezultate.
Upravo ta stečena iskustva, dovela su ga do razmišljanja koliko mnogi u korporacijskim sustavima prolaze kroz “otuđenje od sebe i prirode”, a rezultat takvog pristupa je stres, i narušavanja kvalitete odnosa u obitelji, kao i vlastitog zdravlja . Ta saznanja u njemu bude volju i potrebu da 2008. godine pokrene i osnuje Holistički centar Luna, u kojem se sve aktivnosti posvećuju temama o “poboljšanju kvalitete života na prirodan način”.

Od tada pa sve do dan danas usavršava svoja znanja, te uz održavanje brojnih radionica na području Hrvatske i regije, svoja znanja prenosi na druge. Kroz takav interaktivan pristup, ubrzo postaje poznat po izuzetno predanom iskustvu i znanju na području: zvukoterapije, aromaterapije, raznim tehnikama masaža, hipnoterapije i općenito holističkim pristupu na život.

Zoran predaje na programima