Maseri – perspektivno zanimanje kojemu potražnja ne manjka

Maseri u postali izrazito tražena profesija, ponajviše zbog razvoja turizma, kako u kontinentalnoj tako i u jadranskoj Hrvatskoj. Zbog rasta turističkih kapaciteta i cjelokupne ponude, pojačala se potražnja i za wellness stručnjacima, maserima i fizioterapeutima.

Maseri su osobe koje posebnim pokretima ruku pruža različite vrste masaža, ovisno o klijentovim željama i potrebama. Masažom uklanjaju bolove, poboljšavaju zdravlje u cjelini, rješavaju nas štetnih tvari iz organizma, prokrvljuju kožu i poboljšavaju kvalitetu života. Različitim pritiscima utječu na mekano tkivo, vezivno tkivo, kožu i mišiće. Masaža osim fizičkih blagodati, pruža i onu psihičku jer na nas djeluje opuštajuće i oslobađa nas napetosti.

Prednost masera je u samostalnosti provođenja tretmana. Naime, osim zapošljavanja u hotelima, wellness centrima, zdravstvenim ustanovama, športskim društvima i klubovima, kozmetičkim salonima, toplicama i drugdje, maseri mogu i sami otvoriti svoj obrt i odrediti svoje radno vrijeme. Važno je da imaju dobre organizacijske i komunikacijske vještine jer kroz svoj rad trebaju zadobiti i uvažavati povjerenje klijenata.

Od Učilišta i programa koji provode edukaciju za masera, ističe se ona Zdravstvenog Učilišta Medical. To je Učilište koje se specijaliziralo na ponudu zdravstvenih programa. Program osposobljavanja za masera osim teorijske nastave i obavezne prakse, u svojoj ponudi također nudi i izborno međunarodno usavršavanje u suradnji s VCZ-om.

Iskoristite priliku i prijavite se na program OVDJE ili nas nazovite na 01/7899-701  – u ponudi su jutarnji termini s PROMO cijenom.

Kontakt


Zdravstveno učilište Medical
Ustanova za obrazovanje odraslih
OIB: 06048527098
Mail: medical@zdravstveno-uciliste.eu

Adresa ZAGREB: Draškovićeva 55, Zagreb
Tel ZAGREB: 01/7899-701

Adresa SPLIT: Poljička cesta 26 A, Split
Tel SPLIT: 021/214-705

© Copyright - Zdravstveno Učilište Medical