Iskoristili smo priliku i prije ljetnih vrućina i zaslužene stanke organizirali smo dodjelu svjedodožbi i druženje s polaznicima i predavačima 🙂

Na dodjeli svjedodžbi u prekrasno uređenom prostoru i terasi poznatog Zagrebačko bara Swanky Monkey Garden imali smo priliku družiti se s  polaznicima generacija 2018/2019 koji su ove godine uspješno obranili svoje završne radove te stekli novo zanimanje!

Osim polaznika iz programa prekvalifikacije za Dentalne asistente, Farmaceutske i Fizioterapeutske tehničare družili smo se i s kolegama koji su položili ispite te skekli zvanje Njegovatelj, Maser i Dadilja.

Nagrade

U Zdravstvenom učilištu Medical vrednujemo redovitost i zalaganje na nastavi tako da smo za svaki smjer u dogovoru s predavačima odabrali najbolje polaznike, ove sezone to su bili Denis Jelenski (Fizioterapeutski tehničar), Jasna Bojić (Dentalni asistent), Irena Kompes Franceschi (Farmaceutski tehničar).

Također, nagradili smo i polaznike programa osposobljavanja te je za najbolju dadilju proglašena Gordana Cik, Verica Čuček (njegovatelj), Antonia Tuta (maser)

Kako su naši predavači ocjenjivali polaznike, isto su tako i naši polaznici ocjenjivali predavače tijekom cijelog svog školovanja. Naši predavači su nesebično dijelili svoje znanje i iskustvo i time su omogućili polaznicima da konkuriraju na tržištu rada. Upravo zato, odlučili smo uručiti nagradu najboljem predavaču prema ocjenama naših polaznika. Čast nam je da smo dodijeliti nagradu za najbolju predavačicu kolegici Anamariji Bajt.

Ovim putem zahvaljujemo se svim polaznicima što su imali povjerenja u nas i u naše profesore koji su se maksimalno potrudili da  prenesu dio svog iskustva i znanja, te pokažu alate koje će polaznici moći primjeniti u poslu.

Drago nam je da je generacija 2018/2019 bila znatiželjna, željna novih znanja, da su polaznici jako puno propitivali, postavljali izazove ali i kritike jer i to je putokaz za rast i razvoj.

Puna galerija slika može se pronaći OVDJE

Zdravstveno učilište koje povezuje polaznike s budućim poslodavcima

Zdravstveno učilište Medical je mjesto za sve koji žele unaprijediti svoje vještine u području zdravstva te steći nova znanja i iskustva. U profesorski kadar biramo samo vrhunske stručnjake, koji osim prenošenja teoretskog znanja našim polaznicima prenose i vrijedno iskustvo kroz praksu.

No možda ipak najvažnije od svega je što tijekom programa povezujemo naše polaznike s potencijalnim budućim poslodavcima jer misija Medicalaje zaposlenje polaznika već tijekom edukacije.

Želite li saznati više informacija o programu dentalnog asistenta i ostalim programima koje nudi renomirano Zdravstveno učilište Medical, kontaktirajte nas na medical@zdravstveno-uciliste.eu ili na broj 01/7899-701 (Zagreb), odnosno 021/214-705 (Split).